Kustannustieto

Tuotamme tarvitsemanne sovelluksen, tarjoamme rakennusalan kustannustietoutta ja toimimme konsulttina

Tarvitseeko organisaationne räätälöidyn työkalun rakennusalan kustannuslaskentaan tai töiden ajoittamiseen? Haluatteko tarjota asiakkaillenne nettilaskurin räätälöitävän tuotteen hinnan arviointiin tai tuoteratkaisun mitoitukseen?

RT Kustannuslaskenta

Mittaviiva Oy on ollut mukana tekemässä RT Kustannus-ohjelmistoa ja sen edeltäjää KlaraNet:iä vuodesta 2008 lähtien. Tätä ennen olimme mukana KlaraNetin edeltäjän Klara.biz:n kehityksessä (CD-tuote, 2001-2007). RT Kustannuslaksenta on Rakennustieto Oy:n kustantama nettilaskin.

ROK & KOR -käsikirjat

Rakennusosien kustannuksia, ROK ja Korjausrakentamisen kustannuksia, KOR -käsikirjat ilmestyvät vuosittain sisältäen tyypillisiä pien-, rivi- sekä kerrostalojen ja teollisuusrakennusten rakenteiden kustannuksia, jotka on eritelty työn ja materiaalien osalta menekkeihin ja kustannuksiin.

Osta ROK

Osta KOR

Kivitalolaskin

Kivitalolaskimen avulla käyttäjä voi laskea alustavan sitoumuksettoman hankesuunnitteluvaiheen kustannusarvion pientalosta. Laskin on laadittu Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n ja Betoniteollisuus ry:n tilauksesta.

Kivitalolaskin

TES-laskin

Rakennusalan urakkakustannusten arviointia varten on kehitetty TES-laskin.