Yhteystiedot

Mittaviiva Oy

Mittaviiva sijaitsee Stella Business Parkin Nova-talossa Espoon Leppävaarassa.

Lars Sonckin kaari 10, Nova-talo
02600 Espoo

09 2516 8800

kauppa@mittaviiva.fi

Y-tunnus: 0903736-0


Laskutusosoite (OVT) 003709037360

Operaattori Maventa (003721291126)

Mittaviivalaiset

Anssi Koskenvesa

Olen Anssi – tutkimus- ja kehityshenkinen yrityksemme taloudesta ja hallinnosta vastaava rakentaja, kouluttaja ja esimies.

Johtaminen, projektinhallinta, tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus, rakentamisen työturvallisuus, laatu, kustannukset ja ennen kaikkea niiden koulutus täyttävät työpäiväni.

Muun muassa Lean, Last Planne ja tahtituotanto ovat isossa roolissa tiiviissä yhteistyössämme alan yritysten ja järjestöjen kanssa.

040 581 4263

etunimi.sukunimi@mittaviiva.fi

Tarja Mäki

Olen työskennellyt Mittaviivassa lähes yhtäjaksoisesti kesästä 1995 alkaen. Työtehtäviini on tuona aikana mahtunut monenlaisia rakennusalan tutkimus-, koulutus- ja kehitystehtäviä.

Olen koulutukseltani rakentamistalouden diplomi-insinööri (1997) ja kasvatustieteen maisteri (2008). Poikkitieteellisyys kuten tekniikan, tuotannon ja ihmistieteiden yhdistäminen on lähellä sydäntäni.

Matti Lahtinen

Olen työskennellyt Mittaviivassa vuodesta 2000 alkaen. Vastaan IT-projektien ja tietotuotteiden määrittelystä ja joskus myös teknisestä toteutuksesta, yrityksen tietohallinnosta sekä liittyvistä hankinnoista ja tarvittaessa teen mm. teknistä piirtämistä, taittotöitä ja videoeditointia. Kaiken muun ohella pyöritän myös verkkokauppaamme.

 

Satu Sahlstedt

Mittaviivalainen vuosimallia 2007.  Teen mielläni käytännön tutkimustyötä tutkimus- ja kehityshankeissa. Parhaimmillani olen ihmisläheisessä työssä. Tutkimus- ja kehityshankkeiden lisäksi työnkuvaani on kuulunut mm. kirjaprojektien läpivientiä, taittojen tekemistä sekä Kosteudenhallinta.fi -sivuston kokoaminen.

Rita Lindberg

Olen Rita Lindberg, aiemmin Toikkanakin tunnettu. Mittaviivaan päädyin koulun projektityön myötä keväällä 2001. Työ poiki kesätyön täällä Mittaviivan energisessä porukassa. Kesä kului työmailla juosten ja metallirakennetöiden työmenekkitutkimusta tehden.

Myöhemmin teräs vaihtui puuhun uuden tutkimuksen merkeissä. Tutuksi ovat tulleet myös monet muut Mittaviivan projektit mm. tutkimuksen ja koulutuksen saralla..

Christian Kivimäki

Vuosikymmenen kokemus talonrakennustöiden ja työn turvallisuuden tutkimisesta. Parhaimmillani olen kun tuotan toimeksiannosta tietoa siitä mihin aika rakentamisessa kuluu. Olen mukana kehittämässä Mittaviivan tietotuotteita sekä tutkimuksen välineitä ja tapoja.

Yksittäisistä hankkeista mainittavia ovat Talonrakennusteollisuuden valtakunnallisten työturvallisuuskilpailujen konsulttityö ja ROK ja KOR-julkaisujen laadinta vuodesta 2010 alkaen.

Aki Peltola

Olen työskennellyt Mittaviivalla vuodesta 2017. Työtehtäviini kuuluvat erilaiset aikatauluihin ja kustannuksiin liittyvät konsultointi- ja koulutustehtävät sekä mm. RT-kustannuslaskenta -ohjelmiston kehitystyö. 

Toimin myös kustannuslaskennan asiantuntijana ja allianssin projektiryhmässä IHKu-allianssihankkeessa (Infrahankkeiden kustannuslaskentajärjestelmä ja -palvelu).

Pia Heinolainen

Hyppäsin Mittaviivan kelkkaan syksyllä 2017 alanvaihtajana. Hyödynnän työssäni aiempaa maisteritutkintoa, rakentamiskokemusta ja rakennusalan perusopintoja.

Työskentelen pääsääntöisesti Ratu-perustutkimuksen parissa. Teen työntutkimusta, kerään toteumatietoa ja työstän saamaani dataa Ratu-ohjekorttien päivitystyössä. Toimenkuvaani kuuluvat tällä hetkellä muun muassa kirjallisuuden päivitysprojektit.

Henri Pöyhönen