Kesätöissä Mittaviivalla

Kesätyöntekijöiden kokemuksia

 

On se sitten oman alan tehtäviin perehtymistä tai vanha konkari palaamassa toiseksi kesäksi, eivät Mittaviivan kesätyöntekijät ilman perehdytystä jäätelötauosta jää!
Kesätyöntekijä luontaisessa ympäristössään.

 

“Lukioaikaiset kesätyöjaksot Mittaviivalla saivat jatkoa, kun päädyin jälleen tuttuihin työympyröihin ennen yliopisto-opintojen alkamista. Kuluvana kesänä olen muun muassa auttanut tietokantasiirrossa, tehnyt selvitystyötä osana päästölaskentaa sekä hoitanut mapituksen kaltaisia, perinteisiä toimistohommia. Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja mielekkäitä, ja työnteko Mittaviivalla on antanut tärkeitä valmiuksia työelämää varten. Olennaisia oppeja ovat muun muassa päätöksenteko sekä oman työn suunnittelu, joiden kehittämiselle Mittaviiva tarjoaa erinomaiset edellytykset: vähäisestä työkokemuksesta huolimatta olen saanut työskennellä varsin itsenäisesti sekä tehdä tarpeen tullen omia ratkaisuja.”
–Eero Koskenvesa

 

“Näin rakennustekniikan ensimmäisen vuoden opiskelijana on ollut hienoa päästä tutustumaan oman alan töihin sekä näkemään mitä kaikkea sitä alan parissa voikaan puuhastella. Olen perehtynyt pääasiassa päästökertoimiin ja lisäksi olen saanut monipuolisen pintaraapauksen muistakin Mittaviivan tekemisistä. Päästöihin perehtyessä on ehdottomasti ollut hauskaa huomata, miten jo ensimmäisen vuoden aikana käydyistä kursseista löytyy paljon asiaa, jotka on yhdistettävissä konkreettiseen tekemiseen. Olen päässyt kiertelemään sekä seuraamaan työmailla työskentelyä, mikä onkin ollut hirveän hyödyllistä sekä opettavaista tulevia opintoja ajatellen. Onneksi kesää on vielä jäljellä, joten vielä on aikaa kartuttaa osaamista!”
–Ninja Hellman

 

Vuoden varrella on toimistolle ehtinyt kasautua tavaraa ”väliaikaisiin”sijoituskohteisiin eli tavaroiden järjestäminen on ollut iso apu! Näin se kopiohuonekin sai uuden ilmeen Lotan ansiosta:

Kirjahylly kohtasi Lean-opit.

“Olen tämän ja viime kesän ollut Mittaviivalla muutaman viikon kesätöissä ja tehnyt pääasiassa kirjaston, kopiohuoneen ja varastohuoneen järjestelyä ja inventaariota. Olen saanut Mittaviivalla hyviä työkokemuksia ja toimistolla on mukava sekä rento ilmapiiri, josta hyvä esimerkki on juuri tuo jätskitauko.”
–Lotta Kivimäki

Comments are closed.