RT kustannuslaskenta – uusi ainutlaatuinen laskentatyökalu urakoitsijoille

RT-kustannuslaskentaohjelma on uusi rakennusosapohjainen kustannuslaskennan työväline rakennus- ja korjaushankkeiden laskentaan. Ohjelma on myös erinomainen apuväline urakkatarjousten hinnoitteluun.

RT-kustannuslaskenta tulee integroitumaan Rakennustiedon uuteen RT-tietoväylään, jonka kautta laskentaohjelma linkittyy esimerkiksi Ratu-kortistoon ja RT tuotetietoon. Ohjelma perustuu RT-kortiston rakennetietoihin ja Ratu-kortiston vuosittain päivittyviin työ- ja materiaalimenekkitietoihin sekä materiaalitoimittajilta saatuun hintatietoon.

Tulevissa RT-kustannuslaskennan kehitysvaiheissa työkaluun tullaan lisäämään mm. aikataulutus- ja tilapohjaisen laskennan moduulit, joita voi liittää omaan laskentatyökaluun tarpeen mukaan. Raporttipohjat ovat käyttäjän muokattavissa, ja usein käytetyt raportit voi tallettaa suosikeiksi.

RT-kustannuslaskennan avulla lasket helposti ja nopeasti rakentamisen kustannukset, parannat laskennan tarkkuutta ja löydät sinulla on käytettävissä monipuolinen, luotettava ja ajantasainen RT-tietosisältö.

RT-kustannuslaskenta tulee korvaamaan aikaisemman Klara Net -kustannuslaskentaohjelman.

Kehittäminen ja ylläpito: Rakennustieto Oy, Mittaviiva Oy ja Ihme-3d Oy

Comments are closed.