Visonin ja Mittaviivan Lean-koulutuskevät jatkuu niin suunnittelijoille kuin rakentajille järjestettävillä koulutustilaisuuksilla!

Tule oppimaan mistä Leanissa on kyse rakentamisessa ja miten sitä voidaan käytännössä hyödyntää asiakasarvon parantamiseen ja tuottavuuden kehittämiseen!

Vison ja Mittaviiva ovat järjestäneet yhteistyössä jo puolenkymmentä Lean-koulutustilaisuutta. Palaute aikaisemmista tilaisuuksistamme on ollut erinomainen: kaikkien annettujen palautteiden keskiarvona 4,2 / 5.

Ilmoittautumiset sulkeutuvat n. viikkoa ennen koulutustilaisuuksia. Maaliskuun Lean rakentajille –koulutus myytiin loppuun parissa viikossa, joten suosittelemme ilmoittautumaan hyvissä ajoin!

Kohti parempien projektisysteemien suunnittelua Lean-ajattelun avulla

Koulutuksissa paneudutaan suunnittelussa ja rakentamisessa sovellettaviin keskeisiin työkaluihin sekä ennen kaikkea Lean-ajattelun kokonaisvaltaisen ymmärryksen syventämiseen. Havainnollistamisessa hyödynnetään useita käytännön esimerkkejä ja vuorovaikutteisia menetelmiä. Tavoitteena on oppia mitä miten ja millä edellytyksillä projekteissa voidaan saavuttaa parempia tuloksia!

Erityisesti Lean rakentajille –koulutuksessa paneudutaan maaliskuun tilaisuuden tapaan syvemmälle virtaustehokkuuden ja tahtiaika-ajattelun keinoihin ja mahdollisuuksiin rakentamisen tuottavuuden kehittämisessä. Samalla tavoin työn tarkempi ennakkoon suunnittelu ja aikataulus tarjoavat mahdollisuuksia myös suunnittelupuolella. Tarkemmat tiedot koulutusten sisällöistä löydätte liitteinä olevista esitteistä.

Koulutuspäivät ovat tarkoitettu Leanista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista kiinnostuneille rakentajille/suunnittelijoille, jotka haluavat oppia ymmärtämään Leaniin periaatteita ja haastamaan niin omaa organisaatiotaan kuin muita kanssatoimijoita Leanin mukaiseen toimintaan!

Kouluttajina alan asiantuntijat

Kouluttajina ja alustajina toimivat Visonilta Lauri Merikallio, Aleksi Heinonen, Anders Nordström sekä MittaviivaltaAnssi Koskenvesa. Kouluttajillamme on vuosien kokemus Leanista rakennusalalla ja sen soveltamisesta käytäntöön.

Kumpikin tilaisuuksista tullaan järjestämään Helsingissä Tekniskan Salien tiloissa osoitteessa Eerikinkatu 2, 6. krs.

Koulutuspäivän hinta on 350 euroa + alv, johon kuuluvat päivän tarjoilut sekä sähköisessä muodossa jaettava monipuolinen materiaali.

lean-suunnittelijoille lean-rakentajille

Comments are closed.