Peili™-käyttäytymisprofiilit

Miten muut näkevät sinun toimintasi?

Peili™-käyttäytymisprofiili on tehokas työväline, jolla voidaan tehostaa ja parantaa yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Nämä taidot ovat erityisen hyödyllisiä esimiestyössä.

Peili™-käyttäytymisprofiilissa työtoverit arvioivat henkilön toimintaa. Palautteen avulla henkilö oppii ymmärtämään erilaisia käyttäytymismalleja, millaisena muut näkevät oman toiminnan ja miten kykenee mukauttamaan omaa toimintaansa erilaisten tilanteiden ja ihmisten parissa.

Peiliä™ on hyödynnetty suomalaisissa yrityksissä hyvällä menestyksellä jo yli 25 vuotta. Esimerkiksi kaikki RKL:n vastaavaksi työnjohtajaksi ja työpäälliköksi pätevöityvät ovat analysoineet omaa toimintaansa tämän menetelmän avulla yli kymmenen vuoden ajan.

Mittaviiva toimii Peili™ -käyttäytymisprofiilin ja Peili™-johtajuusarvioinnin sertifioituna valmentajana. 

Taulukko eri arvoilla

360 astetta johtajuudesta

PeiliTM-johtajuusarvion pohjana ovat IPMA:n (International Project Management Association) määrittelemät projektijohtamisen käytöspätevyydet (IPMA Competence Baseline ICB 3,0). Käytöspätevyyksiä on määritelty yhteensä 15 (Johtajuus, Sitoutuminen ja motivaatio, Itsehillintä, Itsevarmuus, Rentous, Avoimuus, Luovuus, Tulossuuntautuneisuus, Tehokkuus, Konsultointi, Neuvottelu, Ristiriidat ja kriisit, Luotettavuus, Arvojen kunnioitus ja Eettisyys).

Käyttäytymiskompetenssit ovat hyvin yleisiä, ihmisyyteen liittyviä ulottuvuuksia, joita vaaditaan kaikissa johtotehtävissä.

Käyttäytymiskompetenssit soveltuvat näin ollen myös yleisen johtamispalautetyökalun pohjaksi.

Kiinnostuitko aiheesta?

Jätä yhteystietosi alle ja kerro miten voimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.