Last Planner Online

Last Planner Online on yksinkertainen, selainpohjainen sovellus Last Planner- menetelmän hyödyntämiseen. Se on suunniteltu vastaamaan toiminnoiltaan seinälle kiinnitettävää Last Planner -suunnittelutaulua ja tarralappuja, jolloin käyttö on helppoa ja intuitiivista – et tarvitse käyttöönottokoulutusta tai ohjesivuston kahlaamista (tuki ja opastus kuitenkin sisältyvät hintaan).

 

Last Planner Onlinessa voit luoda tauluja sekä suunnittelunohjaukseen että työmaan johtamiseen, ja voit valita aikajanan sarakkeet näkymään päivien vai viikkojen tasolla. Saat kerralla näkyviin 7–28 saraketta (päivää tai viikkoa), ja näkymä on helppo tulostaa selaimen normaaleilla tulostustoiminnoilla.

 

Last Planner Online

Kun hankit hankkeellesi Last Planner Onlinen, voit luoda hankkeellesi eri vaiheisiin ja tarkoituksiin niin monta erillistä suunnittelutaulua kuin haluat.

Last Planner Online soveltuu hyvin käyttöön myös Teams- ja Zoom-palavereissa ruudun jaon kautta.

Last Planner Online tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen kokoustyöskentelyyn, jossa kaikkien näkökulmat aikatauluun tulevat huomioon otetuiksi ja aikatauluun on helppo sitoutua. Tulokset on jaettavissa kaikille heti kokouksen jälkeen.  

Hinta: 90,00 € + alv per hankekuukausi, riippumatta hankkeen koosta. Minimitilausjakso 6 kk. 
Hankkeille saatavilla 1 kk ilmainen koekäyttö ilman sitoumuksia (tai suoraan tilattaessa ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi).

Last Planner Online -esittelyvideo

Kiinnostuitko Last Planner Onlinesta?

Lähetä sähköpostia kauppa@mittaviiva.fi ja tilaa hankkeellesi ilmainen 1 kk koekäyttöjakso